Drożdże
-
Bakterie do jabłkowo-mlekowej fermentacji MALOCID 25 g na 50 litrów
(001.300.3)Kultura do kontrolowanej fermentacji malolaktycznej. Zawiera wysokie stężenie bakterii Leuconostic Oenos, które przekształcają obecny kwas jabłkowy w kwas winowy. Zmniejsza to kwasowość, zmiękcza smak i zwiększa stabilność wina. Ta technika jest używana w branży od lat i jest teraz dostępna również dla domowych winiarzy! Dozowanie: 5 g/10 l wina. Dodaj do wina po fermentacji i przed klarowaniem.
7 - 21 dni roboczych
42 zł
-
7 - 21 dni roboczych
14,8 zł
-
7 - 21 dni roboczych
11,1 zł
-
7 - 21 dni roboczych
14,8 zł
-
Suszone drożdże winiarskie KITZINGER - wszystkie cele - na 50 litrów
(001.092.6)Kod produktu: 001.092.6. Suszone drożdże w torebkach 5 g, wystarczających na 50 l.
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
14,6 zł
-
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
100,8 zł