Menu

Syropy

Jak zrobić syropy z drobnych owoców

Spróbuj smak lata nawet w zimie z łagodnymi syropami wyrobionymi z czarnej porzeczki, twardych owoców albo jagód. Niczym nie zastąpisz syropu z własnej czarnej porzeczki, podawanego z lodem i wodą mineralną w gorący, letni dzień albo gorącego napoju korzennego z syropu owocowego w ogrodzie w chłodny dzień ! Syropy mogą być też wykorzystane w domowych sorbetach i lodach, nie zawierają żadnych nasionek, ziarenek ani rdzeni.

 

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie