Menu

Rozdrabnianie

Rozdrabnianie jabłek

 

Rozdrabnianie jest kluczowym problemem, ponieważ jabłko samo w sobie ma dużą odporność na zgniatanie. Całe jabłka przed prasowaniem muszę być rozdrobnione w rozdrabniaczu na mniejsze części za pomocą noży. Powstałe w ten sposób ćwiartki jabłek, na drugim końcu rozdrabniacza cięte są nożami do wielkości, z której przy prasowaniu osiągniesz najwyższą ilość soku. Dla porównania, cięcie jabłka na plasterki nie jest odpowiednie do wyciskania soku, na drugiej stronie rozdrabniacze i miksery produkują zbyt delikatne puree do prasowania.

Z wyżej wymienionych powodów Farmarik wyselekcjonował specjalnie dla Ciebie cały rząd rozdrabniaczy przeznaczonych bezpośrednio do rozdrabniania owoców: od ręcznych aż po elektryckie, abyś mógł wybrać najodpowiedniejsze urządzenie do wyrobu planowanej ilości soku. Urządzenia te będą wykonywać swoją pracę szybko i efektywnie, a owoce będą miały odpowiednią konsystencję do prasowania.

 

HOBY - Ręczny rozdrabniacz dla domowych wyrobców

HOBY - Elektryczny rozdrabniacz dla domowych wyrobców

PROFI - Elektryczny rozdrabniacz dla mniejszych wyrobców, którzy myślą również o komercyjnej produkcji

 

 

Tu znajdziesz ofertę naszego kompletnego wyposażenia do rozdrabniania owoców.

 

 

W celu kontunuowania kliknij tutaj Prasowanie.

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie