Sprzęt, kultury bakterii, zioła, składniki do produkcji serów, masła, jogurtów
-
7 - 21 dni roboczych
29,6 zł
-
Mała, okrągła forma do sera francuskiego, nr. 3772
(090.415.1)Forma serowarska do przygotowywania miękkiego twarogu.
Wysyłamy do 48 godzin (3 szt.)
19,4 zł
-
Forma do francuskiego sera Pyramid 3343
(090.075.3)Forma serowarska do przygotowywania miękkiego twarogu.
Wysyłamy do 48 godzin (8 szt.)
24 zł
-
Forma do sera Gouda 1 kg bez siatki
(090.093.6)Forma serowarska do przygotowywania miękkiego twarogu.
7 - 21 dni roboczych
238,5 zł
-
Forma do sera Gouda 450 g bez siatki
(090.092.8)Forma serowarska do przygotowywania miękkiego twarogu.
7 - 21 dni roboczych
208,2 zł
-
Zestaw startowy do produkcji serów Farmarik
Zestaw startowy do wyrobu serów dla początkujących.
Długoterminowo niedostępne
125,4 zł
-
Zestaw startowy do produkcji serów Farmarik PLUS
Prosty zestaw startowy do produkcji sera dla początkujących z zaawansowanym wyposażeniem. Oferta ziół może się różnić.
Długoterminowo niedostępne
356,3 zł
-
Na zamówienie
2943,1 zł
-
NOWOŚĆ
Podpuszczka Fromase® 220 TL BF 100 ml
(2004017)Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Kraj pochodzenia Francja Producent podpuszczki VLM
Wysyłamy do 48 godzin (23 szt.)
13,2 zł
-
NOWOŚĆ
Podpuszczka Fromase® 220 TL BF 250 ml
(2004003)Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Kraj pochodzenia Francja Producent podpuszczki VLM
Wysyłamy do 48 godzin (22 szt.)
26,4 zł
-
NOWOŚĆ
Podpuszczka Fromase® 220 TL BF 1000 ml
(2004004)Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Kraj pochodzenia Francja Producent podpuszczki VLM
3 - 5 dni roboczych
66 zł
-
NOWOŚĆ
Kultura jogurtowa na 1 l
(2002008)Suszona kultura do bezpośredniego zaszczepienia 1 l mleka. Możliwość wielokrotnych szczepień powtórnych. Zastosowanie: produkcja jogurtów i napojów jogurtowych.
3 - 5 dni roboczych
9,9 zł